< Till bloggens startsida

Rubrik?

Har inte haft tid att blogga något, i helgen har vi firat min älskade mamma som fyllde år i onsdags! Nu har jag inte heller tid att skriva något långt eftersom jag snart ska till Marielle, hon ska färga mitt hår och sen ska vi fara och simma! Kaaanske skriver när jag kommer hem igen. :)

Torsdag

Igår hade jag inte tid att skriva något eftersom mamma fyllde år så bakade till henne och sen var vi hemma och satt alltså inte vid datorn.
Idag då jag slutat så åt vi och sen for jag, mamma och Marielle och simmade. Så skönt, och är så avslappnad i hela kroppen nu efteråt.. Så jag och Marielle satsar på att börja simma 2-3 gånger i veckan, och mamma följer nog med då hon kan :)

Tack, Figge..


Vem hade trott..

att jag skulle bli brunhårig?! Inte då jag i alla fall! Var inte denna färg som jag hade tänkt mig, ville ha mycket ljusare men får se om jag gör något åt denna snart..
Ska även färga om det, eftersom det vart ljusare fläckar..

Söndag..

Skrev ett inlägg igår vilket bl.a. innehöll bilder på middagen, men det verkar inte som att det inlägget inte publicerades? Då lägger jag upp några bilder imorgon istället då jag kan använda min dator.
Vi är just klara med att möblera om i mitt rum, så om en halvtimma blir det att se Kontoret och bara ta det lugnt resten av kvällen. :-)


Träningsverk

Att man gjorde något på gympan igår känns idag.. Har träningsverkt i ryggen, så ligger på spikmattan vilket verkar hjälpa!


Vår tur..

Jag och Hampus skulle fara till Järvträsk, eftersom det inte är ofta Fredrik och Wilda är där. Så vi hann väl köra ca 1 mil, då bilen börjar att dö.. Den har gjort det förut, men inte såhär.. Ingen vet vad problemet är så vi har inte kunnat göra något åt det. Den går att starta om, oftast, men just idag när vi ska iväg så vägrade den.. Så vi fick putta den till en parkering, vänta en stund och då gick den att köra en liten bit tills den dog igen.. Och igen. Vi gav upp, och började köra tillbaka till Arvidsjaur. Fredrik ringde och sa att vi kunde åka med Elin, och det gick bra för henne och vi tog oss till Arvidsjaur (till Gielas i alla fall), och hon kom dit för att Hampus skulle fylla på glycol åt henne innan vi for. Då visar det sig att hela kylarsystemet frusit, så det skulle alltså inte gå att köra bilen ändå till Järvträsk. Så vi är kvar i Arvidsjaur, och detta är ju våran tur alltså.. Och bilar, bara rackel.

Städning

Inte ska det bara vara roligt att gå denna linje.. En "hel del" städning också, ca 80%..


Alla hjärtans dag!

Har just ätit palt, gott som tusan men åt alldeles för mycket.. :P
Om 10 minuter börjar vi om, då vi ska göra lingonsylt, yey..

Eftersom det är alla hjärtans dag idag så ska jag och Hampus ut och fika och sen bara slappa hela kvällen, vadå härligt?!


Måndag

Skulle göra nästan vad som helst för att kunna fara hem och bara sova.. Har ont i huvudet, men bara bloda i i 90 min till..


Trött och frusen

och har varit det hela veckan, speciellt frusen.. Så jobbigt för all energi försvinner, kanske därför jag är trött också. För inte kan det bero på sömnbrist, haha.
Nu ska jag duscha sen dricka te och se på tv. :)
Ha en fortsatt trevlig torsdag.

RSS 2.0