< Till bloggens startsida

SÅ SÖT!


2 år 5 månader ♥

Ja det är ju min och Hampes dag idag ;)
Om någon timma åker vi nog hem till Lauker, måste ju vara där också. :)
Imorgon är sista dagen i reception/konferens, nästa vecka ska jag vara i städet.. Det positiva med det är ju att det finns nog en hel del att göra. :)

Har inte tid att skriva nåt långt

ska nämligen våldgästa hos Elin hade jag tänkt :) Sitter och gruvar mig, fryser som tusan nu, hur kommer det då bli då jag kommer ut? Nä tur man har dunjackan och att man kan öka takten!
Började ju praktiken på konferens-delen idag, har väl mest bestått av städning och så men så kan det vara..

Det var den helgen..

Ikväll blir det nog så att vi åker till Arvidsjaur, kan ju inte lämna Figge ensam hur länge som helst! :)
Skulle ut och hämta en sladd till motorvärmaren tidigare idag, och först då kom jag fram till hur kallt det är! Var i snön med handen nån sekund bara och efter det kändes det som att den skulle lossna, ungefär..
Längtar till sommaren..

Torsdag

Har bjudit hit Elin på middag, så blir snart att börja göra palt! :)

Praktik

Känner mig helt död, har just ätit kvällsfika och det vart nog alldeles för mycket.. Haha.
Alltså orkar jag inte resa mig från soffan, har ändå inget bättre för mig, och ska försöka lägga mig så tidigt som möjligt ikväll eftersom jag börjar kl 08 imorgon. För er som inte visste så är jag på Laponia, och i veckan i serveringen.
Nu ska jag se på Big Bang Theory, så sov gott!

Nån som spelat The Sims 3 på 3DS?

Fick ju ett Nintendo 3DS av mamma och pappa, så funderar på att köpa The Sims 3 till det. Men vet inte om det ens är lika kul på DS som på datorn, nån som vet? 
Ska titta på Youtube om nån lagt ut hur det ser ut. :)

Städat bort julen

Jag och Hampus har städat idag. Julen ska ju bort! Nu väntar vi bara på att tvättmaskinen ska bli klar så ska vi bädda sängen..
Imorgon far vi till Arvidsjaur, och på kvällen kommer vi säkert städa där också.. Julgardinerna och allt pynt är ju kvar där än så..

The Forgotten

Såg den filmen tidigare ikväll med Elias och Hampus, har sett den förut men minns den bättre än vad den var..
Och påtal om filmer, filmen jag skrev för nåt inlägg sen att vi skulle se, Trollhunter, det var en av de sämsta filmer jag sett! Det ska se verkligt ut, men det gjorde det verkligen inte. Ingen film jag kommer att se igen i alla fall.
Nä, bort med datorn och försöka sova.. Godnatt.


Trött tjej.

Efter middan så bestämde jag att det dåliga vädret skulle inte stoppa mig från att gå ut så tog med mig Prisma och gick på en promenad. Blev nån km i alla fall, och när jag kom hem skottade jag också bara för att jag är så duktig;)
Nä nu orkar jag inte skriva mer, ont i handleden efter allt datorsittande ;)
Godnatt.

:(

Riktigt seg dag, har sovit alldeles för länge och det är asvarmt i mitt rum så blir bara trög. Kanske man skulle gått ut på en promenad med hundarna?

Min älskling ♥


14.33

Vaknade av att Hampes telefon ringde, och sen halvsov jag nån timma till. Det var så kallt inne, 17 grader, så ville inte stiga upp och har inte sovit så mycket inatt heller.. Direkt jag vaknade for jag och mamma ut på en promenad med hundarna, som blev nån km i alla fall. :) bra sätt att vakna på i alla fall. Synd bara att det blåste.
Ikväll blir det nog att se Jönssonligan och äta ben & jerry's som pappa köpte åt mig igår. :D
Kommer nog även lägga upp nån bild på Figge som mamma tog nyss, om inte så kan ni titta på hennes blogg:
http://charlottejonsson.blogg.se/

Onsdag

Ser på Scooby Doo, det var längesen man såg det.. Bra är det ju! Synd bara att dagens barnprogram inte alls är lika bra..

Om någon timme så hämtar pappa oss, och då åker vi hem till Lauker. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

puss.

Godmorgon?

Eller vad man nu ska säga.. Hampe steg väl upp vid 9, kom och väckte mig igen vid 10-11 och frågade om jag skulle fika med honom. Gjorde inte det och somnade om istället, och sov till för 20 min sen.. Segt!

Nu ska jag i alla fall äta nån "frukost", sen ser man vad som händer.

Lite ordning i alla fall

Nu har jag hinnit fixa en bloggdesign, dock lite tråkig men alltid nåt att börja med. :)
Har inte heller hunnit fixa en header, men det kommer senare.

Snart blir det att se The Troll Hunter med Hampus, mysigt :)


KRÅNGEL

Blir galen på alla dessa bloggar.. Min första blogg finns kvar men skriver inte på den eftersom det inte fungerar som vanligt med att lägga ut bilder.. Sen gjorde jag en ny, som jag glömt lösenord OCH mailadress. Det kallar jag inte skicklighet. Hur kan man glömma mailadressen?! Dock kan det bero på att jag gjorde den mailen endast åt den bloggen, och inte använde den annars..


Nu har jag i alla fall gjort ännu en blogg, som jag hoppas kommer fungera eftersom jag har samma mailadress som jag hade förut. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0