< Till bloggens startsida

Torsdag

Har just varit på Konsum med Marielle och köpt bla. hårfärg, hon ska färga och slinga mitt hår ikväll. :) 
Igår gjorde jag och Hampus en smörgåstårta, han skulle bjuda killarna på k4-verkstan eftersom det är hans sista praktikdag där idag..

Helt slut..

Vi fick fika på svenskan idag, vilket ingen klagade över. Klagar inte heller på vädret idag!
Kom just hem från en promenad med Marielle, vi gick kring 1.2 mil. Tänk om man kan ta sig upp tidigt imorgon och hinna gå en promenad innan skolan, vi börjar ju ändå inte förrän efter 10. Men känns som om jag kommer ta en sovmorgon istället :P


Vet att bildkvaliten inte är den bästa..


Byta linje?

Jag och Lisa leker elektriker. Tro det eller ej, men det funkar! :D


Typiskt

Hade faktiskt tänkt börja blogga igen, prova i alla fall, men då hittar jag inte min kamera! Det är nog tänkt att jag inte ska blogga.. :-(


Alltså detta badhus..

Jag och Marielle skulle ju simma ikväll, men när jag kom dit så var det en lapp som satt på dörren där det stod att de hade stängt och skulle öppna den 8 juni. Så typiskt! Blir lite smått sur eftersom vi har betalat för ett årskort, vi ska kunna fara och simma VARJE dag om vi nu vill det. Men nä, så nu måste vi ut och gå istället, vilket känns mycket tråkigare.
Och en annan sak som är värdelöst med badet här i Arvidsjaur är att de har ändrat tiderna och har knappt öppet, riktigt dåligt.. Shape up!

sämst

Jag måste ju vara sämst på att blogga, helt seriöst. Men jag ska skärpa mig, direkt jag kommer på vad jag ska skriva om. :)

Hemma från Skellefteå

Vid kl 2 idag så åkte jag, Hampus, mamma och Åsa till Skellefteå. Vi kom ju på att vi hade ohandlat en hel del inför balen, så Hampus fick sig en kostym, två skjortor och två slipsar.. Så stiligt :)
Jag fick en kuvertväska (om det heter så?), armband, hårsmycken och diadem av mamma. :) 
Sen så köpte jag ett par skor också, bild på allting kanske kommer senare.

RSS 2.0